Puts och murning för fasad

En murad byggnad eller fasad är både hållbar och brandsäker, och en välunderhållen, putsad fasad är både tilltalande för ögat och värdehöjande. Vi utför murning och puts till din fastighet, hus eller andra byggen – både utvändigt och inomhus.

Murning för ett hållbart hus

Vi hjälper dig med murning när du ska bygga eller renovera ett hus. En professionellt utförd murning med exempelvis tegel, cement eller sten är hållbar och lättskött. Dessutom leder det till att inomhusmiljön förblir sval när det är varmt ute, och håller kvar värmen inne under vintermånaderna.

Många väljer också murning på grund av de vackra fasader det resulterar i. Våra certifierade hantverkare har lång erfarenhet av att arbeta med många olika tekniker och material.

Murning av fasad
Puts på fasad utför av Blidö Mur & Puts

Puts för ökad standard och vacker fasad

En vackert putsad fasad är oslagbart när det kommer till helhetsintrycket på din byggnad. Både för ögat och för att bibehålla standarden är det viktigt att underhålla fasaden, och där spelar puts en stor roll. Vi hjälper dig med att hitta rätt underhåll, färg och struktur för din fasadputsning.

Har du frågor eller vill ha en offert?